Javier Ribes Preckler i Eva Sánchez Medina treballant al seu despatx

Javier Ribes Preckler

Enginyer industrial, director àrea d’enginyeria i autoprotecció

És enginyer per l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers Industrials de Barcelona, l’ESTEIB, des de l’any 1997.

Va iniciar la seva carrera professional a Ingenieros y Consultores Urbanísticos, SL. Posteriorment es va establir com a enginyeria independent col·laborant amb altres despatxos. A data d’avui el despatx d’enginyeria continua sota el nom de rstècnics.

Des de 2004 ha col·laborat en diversos ajuntaments catalans, en règim de consultor extern adscrit als serveis tècnics municipals, on ha desenvolupat tasques d’assessoria i desenvolupament de projectes d’infraestructures, obres, gestió energètica, gestió del manteniment, medi ambient i altres tasques de competència municipal.

Ha desenvolupat i dirigit projectes d’instal·lacions en el ram industrial, residencial, pública concurrència, sanitari i comercial. Aquestes s’han centrat en medi ambient, instal·lacions elèctriques, contra incendis, obres i estructures, condicionament d’aire, fred industrial i aparells a pressió.

L’any 2010-2011 va obtenir l’acreditació per a elaborar plans d’autoprotecció en l’àmbit autonòmic i en tots els sectors. Actualment desenvolupa les tasques descrites per a l’empresa privada i manté l’assessorament periòdic a 6 corporacions municipals.

Contacta amb el Javier

+34 639 873 890 j.ribes@rstecnics.com

Eva Sánchez Medina

Arquitecta, directora àrea d’arquitectura i consultoria

És arquitecte per l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona, l’ESTAB, des de l’any 2001, on es va especialitzar en rehabilitació i intervenció en edificis històrics. Des del 2008 és sòcia fundadora de rstècnics, juntament amb l’enginyer Javier Ribes.

Va iniciar la seva carrera professional a Clotet, Paricio & Ass., on va col·laborar en projectes destacats a Catalunya i València fins l’any 2005. Posteriorment va fundar juntament amb l’arquitecte Ramon Ferré l’estudi PM57 arquitectura. Va compaginar l’activitat professional de l’estudi amb una experiència internacional a la Xina de la mà de la multinacional Saint Gobain, on va viure-hi durant 2 anys.

Ha desenvolupat tasques d’assessora a 2 corporacions municipals. També ha realitzat tasques d’assessora i de projectista per a promotores i consultories privades.

Ha participat en diverses campanyes de cooperació internacional a Haití, amb diverses estades al país, a càrrec de fundacions privades de Miami i de Jaca.

Actualment exerceix les tasques de direcció a rstècnics, i és la responsable de les àrees d’arquitectura i consultoria integrada, desenvolupant les tasques de projectista principal. També és responsable del procés d’internacionalització de l’estudi, iniciat recentment.

Contacta amb l’Eva

+ 34 676 262 777 e.sanchez@rstecnics.com