Web
Analytics
  • ca

Reconversió de l’antic restaurant Els Cups en habitatge

Projecte 11 de 22

L’antic restaurant i celler Els Cups, situat en una finca centenària excavada a la roca dels peus del Castell de Calafell, s’ha convertit en un habitatge unifamiliar i despatx professional. El màxim respecte de la pedra natural que fa de tancament posterior en bona part de la casa i aconseguir la màxima llum i ventilació en un entorn arquitectònic protegit va desembocar en l’obertura d’un impluvi a la coberta, permetent així l’entrada de llum a tota la casa. L’espai de l’antiga bodega s’ha respectat, no compartimentant l’espai, i adaptant el programa als espais existents.

Autors: Eva Sánchez (arquitecta)
Any execució: 2010
Situació: Calafell
Pressupost: 280.000 euros
Promotor/Client: Clients particulars

Menu